1.2
2017

Společnost M&M reality zdvojnásobila finanční dar kapely Kryštof v rámci „Kryštof kempů“

Společnost M&M reality se stala partnerem charitativní částí letošních „Kryštof kempů“. Kapela totiž na začátku tohoto týdne prohlásila, že věnuje deset korun z každého prodaného lístku neziskové organizaci v místě, kde se Kryštof kempy konají. „Moc se nám to oznámení na Facebooku líbilo a tak jsme si řekli, že jim zkusíme zavolat a trochu jim v tom pomoct, pokud budou chtít,“ řekl majitel společnosti M&M reality holding Petr Morcinek.

„Překvapilo nás to a jsme moc rádi. Získali jsme partnera na všechny Kryštof kempy. Znamená to, že nakonec tuto částku zdvojnásobíme a pomůžeme ještě více organizacím,“ směje se Richard Krajčo, frontman kapely Kryštof.

Celý výtěžek se tak nakonec rozdělí mezi tři neziskovky v okolí a od příštího týdne mohou všichni, kteří navštíví stránkuwww.krystof.net/charita hlasovat pro tu, která se jim nejvíce líbí.

Nakonec se tak finanční prostředky dostanou k 21 neziskovým organizacím. V Mikulově to už jsou konkrétně Dětský domov Uherské Hradiště, nezisková organizace Girasole, jejíž asistenti se v domácím prostředí starají o seniory a Biliculum, což je neziskovka, jejímž cílem je pomáhat lidem s mentálním a zdravotním hendikepem.

„Jsme rádi, že jsme si plácli. Pomáhat sice není pro nás nic nového, ale spojení s kapelou a tak úžasnou akcí jakou jsou Kryštof kempy, rozhodně spadá do naší strategie a výtěžek pro neziskovky bude rozhodně zajímavý. Vždyť jen rychlými počty si každý spočítá, že se bude jednat o více než milion korun. A to rozhodně stojí za to“, doplňuje Petr Morcinek.