Poklidné stáří vyměnili za výchovu vnoučat

Manželé Erich a Helena Juchelkovi místo poklidného stárnutí vychovávají své tři malé vnoučátka, protože jejich vlastní rodiče se o ně nedokázali postarat kvůli drogové závislosti. Na opravy rodinného baráčku jim už nezbyly ani síly a ani dost finančních prostředků. Rodině jsme jejich bydlení změnili k nepoznání. Vznikl nejen prostorný obývací pokoj, koupelna, kuchyň, ložnice pro děti i prarodiče, ale také nová prostorná komora, kterou jsme vybavili o zbrusu nová kola, které jsme rodině věnovali.

Každou středu na televizních obrazovkách mohli diváci sledovat příběhy lidí, ke kterým nebyl život až tak přívětivý. Druhá řada reality show Mise nový domov přinesla několik silných příběhů rodin, kterým jsme společně s Terezkou Pergnerovou pomohli odrazit se ode dna. M&M Reality Holding je hrdým hlavním partnerem projektu, který pomáhá vykouzlit útulný domov lidem v nouzi. Vedle nemalé finanční podpory doslova přiložili ruku k dílu také zaměstnanci společnosti M&M Development (dceřiné firmy holdingu), kteří všechny rekonstrukce bravurně zvládli, a to dokonce v šibeničních termínech.

Druhou řadu pořadu vysílala TV Nova od 31. října každou středu v hlavním vysílacím čase. Příběhy Mise nový domov také postupně uveřejňujeme v Aktualitách na našem webu. Na fotogalerie z natáčení se můžete podívat na našem Flickru.