Ochrnutému Láďovi jsme dopřáli nový domov i stylovou dopravu přímo před dům

Tatínek Láďa kvůli nemoci ochrnul a péče od dvě malé dcerky, Alžbětku a Báru, stejně jako o všechno ostatní, zůstala na dlouhé měsíce jen na Láďově manželce Rozině. Ta se k situaci postavila čelem a obětavě se o všechno stará, nedokáže ale zázraky. Rodině vypadl jeden příjem, takže komplikaci představuje třeba už jen výprava na návštěvu za nemocným tatínkem, který rehabilituje 150 km od své rodiny. Není asi žádným překvapením, že jednou z prvních věcí, kterou moderátorka Tereza Pergnerová hrdinům tohoto dílu vyjednala, byla výprava dětí a Roziny za Láďou do rehabilitačního ústavu v Hrabyni. Už tato zdánlivá maličkost znamenala pro rodinu mnoho, o to víc, že měl milovaný tatínek a manžel zrovna narozeniny.

Čekání na návrat do zrekonstruovaného domova zpříjemnila holčičkám návštěva zámku, kde je i jejich kamarády ze školy a školky čekal bohatý program a kde s maminkou dokonce i přespaly, aby se cítily jako skutečné princezny. Tento zážitek jim darovala společnost M&M Reality. Ta se také postarala o to, aby tatínek Láďa o pár dní později dorazil na předání nového, už bezbariérového domova. A nutno podotknout, že byl dopraven velmi stylově. Kousek od domu totiž přistál vrtulníkem!

Každou středu na televizních obrazovkách mohli diváci sledovat příběhy lidí, ke kterým nebyl život až tak přívětivý. Druhá řada reality show Mise nový domov přinesla několik silných příběhů rodin, kterým jsme společně s Terezkou Pergnerovou pomohli odrazit se ode dna. M&M Reality Holding je hrdým hlavním partnerem projektu, který pomáhá vykouzlit útulný domov lidem v nouzi. Vedle nemalé finanční podpory doslova přiložili ruku k dílu také zaměstnanci společnosti M&M Development (dceřiné firmy holdingu), kteří všechny rekonstrukce bravurně zvládli, a to dokonce v šibeničních termínech.

Druhou řadu pořadu vysílala TV Nova od 31. října každou středu v hlavním vysílacím čase. Příběhy Mise nový domov také postupně uveřejňujeme v Aktualitách na našem webu. Na fotogalerie z natáčení se můžete podívat na našem Flickru.