Od počátku roku 2015 jsme již přispěli částkou:

Kvůli sourozencům se vzdal svobody žít svůj vlastní život

Náš mladý hrdina Roman se trápil s osudem už od prvního roku svého narození, kdy se jeho rodiče rozvedli a pro malého klučinu se změnil život. Jeho matka si našla nového přítele, se kterým propadla alkoholu. Přítel fyzicky ubližoval jí i dětem. Roman se ocitl dokonce i v okamžiku, kdy chtěl spáchat sebevraždu, ale věděl, že své sourozence tady nesmí nechat na pospas. Jakmile dospěl a osamostatnil se, vzdal se života na nový samostatný život a vzal si do péče své tři mladší sourozence, protože je jejich matka opustila.

Nejen, že jsme Romanovi vykouzlili nový bezpečný domov pro něj a jeho tři malé sourozence, ale darovali jsme rodině výlet do tropického ráje uprostřed Evropy - Tropical Islands a nový automobil, aby se jako rodina mohli vydat i na další dobrodružství nejen za odpočinkem.

Každou středu na televizních obrazovkách mohli diváci sledovat příběhy lidí, ke kterým nebyl život až tak přívětivý. Druhá řada reality show Mise nový domov přinesla několik silných příběhů rodin, kterým jsme společně s Terezkou Pergnerovou pomohli odrazit se ode dna. M&M Reality Holding je hrdým hlavním partnerem projektu, který pomáhá vykouzlit útulný domov lidem v nouzi. Vedle nemalé finanční podpory doslova přiložili ruku k dílu také zaměstnanci společnosti M&M Development (dceřiné firmy holdingu), kteří všechny rekonstrukce bravurně zvládli, a to dokonce v šibeničních termínech.

Druhou řadu pořadu vysílala TV Nova od 31. října každou středu v hlavním vysílacím čase. Příběhy Mise nový domov také postupně uveřejňujeme v Aktualitách na našem webu. Na fotogalerie z natáčení se můžete podívat na našem Flickru.